- Z horní lišty: Klikněte na Sdílet vedle tlačítka Publikovat, odkud můžete změnit viditelnost projektu nebo zkopírovat odkaz ke sdílení.
- Z nastavení chatu: Přejděte do Nastavení → Obecné → Sdílení a změňte, kdo má k projektu přístup.

- Soukromé: K projektu máte přístup pouze vy.
- Všichni s odkazem: Projekt může zobrazit kdokoli se sdíleným odkazem. Historie chatu není sdílena.