- Vanaf de bovenste balk: Klik op Delen naast Publiceren om snel de zichtbaarheid te wijzigen of een deelbare link te kopiëren.
- Vanuit de chatinstellingen: Ga naar Instellingen → Algemeen → Delen om te wijzigen wie toegang heeft tot het project.

- Privé: Alleen u hebt toegang tot het project.
- Iedereen met de link: Iedereen die de deellink heeft, kan het project bekijken. De chatgeschiedenis is niet inbegrepen.